Waarschijnlijk geen transfer voor Lang “Als hij blijft, gaat kwaliteit omhoog

Waarschijnlijk geen transfer voor Lang “Als hij blijft, gaat kwaliteit omhoog"

01-09-2022 14:29
18

Noa Lang kondigde aan het einde van vorig seizoen zijn afscheid bij Club Brugge aan. Helaas voor de Nederlander kwam er deze zomer geen transfer. Ook donderdag lijkt een transfer er niet meer aan te komen.

In België is de transfermarkt nog enkele dagen open, maar in de grote buitenlandse competitie is het donderdag al transfer deadline day. De kans is klein dat Lang nog naar Engeland, Italië, Spanje of Duitsland trekt op donderdag. Zeker nu de Nederlander in de lappenmand ligt, lijkt er geen buitenlandse club meer voor hem toe te happen.

Carl Hoefkens kan dus – wanneer de blessure van Lang voorbij is – weer op Lang rekenen. "Ik ben zeer blij dat Noa hier nog zou zijn" aldus de trainer op een persconferentie of donderdag. "We gaan kijken, maar een coach wil met zo'n kwalitatief mogelijke kern trainen. Als Noa hier blijft, gaat die kwaliteit enkel omhoog."

Lang heeft bij Club Brugge nog een contract tot medio 2025. Dit seizoen begon hij enkel tegen KRC Genk en KAS Eupen in de basis. Daarna werd hij als wisselspeler gebruikt. Tegen KV Kortrijk ging het evenwel mis. Lang viel in, maar moest vijf minuten later met een enkelblessure alweer naar de kant.