Dewaele (Standard): Het komt wel goed met Standard, we verdienen dat

Dewaele (Standard): "Het komt wel goed met Standard, we verdienen dat"

03-04-2022 21:15
1

Union Saint-Gilloise heeft opnieuw een deugddoende driepunter binnen. Na het gelijkspel van vorige week, won het met 1-3 op het veld van Standard Liege. Gilles Dewaele gaf, aan Sporza, toe dat de beste ploeg gewonnen had.

Het lukte Standard om één keer terug te slaan na een achterstand tegen Union. De hoop was echter tevergeefs, want na 70 minuten stond het 1-2 voor de bezoekersen dertien minuten later werd de doodsteek gegeven. Eindstand: 1-3. Union bevestigt door deze zege opnieuw haar leidersplaats, nadat ook Club Brugge op vrijdag won. Een deugddoende zege dus, zeker als je weet dat het nu verzekerd is van de reguliere competitie als leider af te sluiten.

Standard-verdediger, Dewaele, gaf toe dat de beste ploeg op het veld uiteindelijk de drie punten mee naar huis nam.  "In de tweede helft duwde Union door en kwamen wij er niet meer aan te pas,” vertelt Dewaele aan Sporza. “We konden de bal niet meer bijhouden en dan kom je niet onder de druk uit. " De verdediger ziet het wel goed komen met Standard. Hij gelooft dat iedereen die verbonden is met Standard dat verdient. “We moeten iets teruggeven."