Union SG wint op het veld van Standard en gaat als leider PO1 in

03-04-2022 15:28 Laatste update: 15:51
30

Standard nam het op Sclessin op tegen leider Union SG. De uitploeg won uiteindelijk met 1-3 en vangt al zeker als leider Play-Off 1 aan.

Union SG kwam al vroeg op voorsprong op Sclessin. Teuma schoot na een hoekschop de bal tegen de netten. Na 25 minuten kwam Standard op gelijke hoogte. Na geharrewar in de zestien kwam de bal voor de voeten van Sissako die gemakkelijk kon scoren. Dat was ook de ruststand na een bitsige eerste helft.

De tweede helft kwam traag op gang met Union SG dat de touwtjes in handen had zonder veel kansen. Twintig minuten voor tijd was het dan toch prijs voor de uitploeg. Nieuwkoop kopte een doorgekopte hoekschop voorbij Henkinet.

Tien minuten voor tijd was het helemaal boeken toe voor Standard. Een knappe aanval begon bij Nielsen en eindigde bij de aanvoerder. Union SG wint met 1-3 op het veld van Standard en gaat als leider Play-Off 1 in.