Overmars duikt op bij Antwerp: Ajax-hoofdstuk achter me gelaten

Overmars duikt op bij Antwerp: "Ajax-hoofdstuk achter me gelaten"

21-03-2022 13:15 Laatste update: 13:18
9

Marc Overmars is de nieuwe sportief directeur bij Antwerp. Hij werd voorgesteld op een persconferentie, waarin natuurlijk ook zijn vertrek bij Ajax ter sprake kwam.

Overmars moest weg bij Ajax na grensoverschrijdend gedrag. Bij Antwerp wil hij een nieuwe start maken. "Ik wil de Ajax-bladzijde achter mij laten en hier een nieuw hoofdstuk beginnen", vertelde hij onder meer. "Mijn vertrek bij Ajax was heel spijtig. Ik moet daar doorheen en weer verder. Dat ga ik nu doen. Wat er gebeurd is bij Ajax, zal niet opnieuw gebeuren. 

Bij Antwerp krijgt hij alvast heel wat werk. "Het is een mooie uitdaging en ik zie de groeipotentie van de stad en de club. Ik ben blij dat ik hier ben. De familie Gheysens heeft me overtuigd van het project en waar ze naartoe willen met de club. De ambities zijn enorm. Wat gebeurd is bij Ajax heeft geen invloed gehad op mijn contractbesprekingen bij Antwerp. Dat is goed afgerond."

Overmars zat uiteindelijk maar een dikke maand zonder werk. Hij stapte begin februari op bij Ajax nadat zijn positie onhoudbaar was geworden.