Lang (Club Brugge) moet vrezen voor transfer: Momentum is weg

Lang (Club Brugge) moet vrezen voor transfer: "Momentum is weg"

02-03-2022 07:45 Laatste update: 07:51
19

Maakt Noa Lang een toptransfer in de zomer? De Nederlander hoopt zelf van wel, maar Gert Verheyen twijfelt. Hij beseft dan ook dat Lang bijzonder hoog mikt. 

"Van clubs als Brighton zal hij niet dromen", maakt Verheyen duidelijk bij Het Nieuwsblad. "Maar de vraag is of clubs als Arsenal of Tottenham deze zomer al gaan komen. Belangrijk is het momentum en dat is nu wat weg. De Champions League-poules, waarin hij zich toonde en waardoor hij even hot was, liggen al even achter ons."

Nu heeft Lang het moeilijker om zich te tonen. "In het eerste half jaar was de impact van Lang bij Club heel groot. Nu is dat minder – tegen Antwerp was hij van alle offensieve spelers het minst besproken – en is het zelfs niet ondenkbaar dat hij eens naast de ploeg valt. Club koopt ineens drie, vier nieuwe spelers, waardoor Lang nu ook opbokst tegen Buchanan, Skov Olsen en Adamyan."

Nog een jaar bij Club Brugge blijven staat alvast niet in het scenario van Lang. Tijdens de winterstop gaf hij al aan dat de kans groot is dat hij vertrekt.