Tissoudali komt terug op afgekeurd doelpunt: “Met shirt wilde ik Rayan eren”

06-02-2022 14:30
9

KAA Gent mocht tegen Club Brugge gaan rusten met een 0-1 voorsprong. Tarik Tissoudali zag voor de rust een doelpunt afgekeurd worden. Zo ging een eerbetoon aan Rayan, de Marokkaanse jongen die stierf na een val in een put, niet door.

Na een inworp – al dan niet voor Gent – kregen de Buffalo's de kans om de score te verdubbelen. Tissoudali ging op Simon Mignolet af, maar wachtte lang om de bal af te geven. Uiteindelijk deed hij dat toch en een paar tellen later viel de bal weer voor zijn voeten. Tissoudali trapte simpel de bal tegen de netten, maar deed dat vanuit buitenspel.

Iedereen had meteen door dat het om buitenspel ging, maar Tissoudali niet. Hij vierde zijn doelpunt voor de thuisaanhang en trok zijn wedstrijdshirt omhoog om een T-shirt te tonen. "Ik wilde Rayan eren. Dat ging nu niet door, maar in de tweede helft zal ik opnieuw proberen om te scoren", aldus de speler van KAA Gent voor de camera van Eleven Sports.