'Hazard wil niet weg, hij wil het vertrouwen van Real Madrid herstellen'

'Hazard wil niet weg, hij wil het vertrouwen van Real Madrid herstellen'

01-11-2021 22:25
7

Eden Hazard is momenteel niet de sterspeler van Real Madrid, die hij ooit hoopte te zijn. Afgelopen weekend mocht de Rode Duivel slechts kort invallen. Hazard zit op een zijspoor bij Real Madrid, maar denkt niet aan een vertrek in de winter.

Volgens Marca heeft Hazard de knoop doorgehakt, onze landgenoot wil het seizoen het seizoen afmaken bij Real Madrid. Door blessureleed kon Hazard zelden schitteren voor Real Madrid. Hij hoopt evenwel het vertrouwen van de club terug te winnen de komende maanden.

De krant meldt dat Hazard geen slechte band heeft met Carlo Ancelotti. Maar dat Hazard pech heeft dat Ancelotti in zijn 4-3-3 systeem Vinicius de voorkeur geeft. De Braziliaan maakte het de voorbije weken wel waar. Afgelopen weekend tegen Elche (1-2) scoorde Vinicius nog twee keer.  Vlak voor die match liet Ancelotti nog verstaan dat hij in zijn leven nog nooit een speler heeft tegenhouden die weg wil.

In Engeland klonk het de voorbije dagen dat Chelsea en Newcastle aan Hazard denken. De Rode Duivel heeft voorlopig evenwel geen trek in een terugkeer naar Engeland.