'Club Brugge bereikt akkoord met krachtige spits van Russische topclub'

'Club Brugge bereikt akkoord met krachtige spits van Russische topclub'

04-01-2017 19:01

Club Brugge is niet van plan om na de komst van Ethan Horvath stil te blijven staan. Het heeft ook nog een nieuwe spits op het verlanglijstje staan. Het gaat om Carlos Strandberg.

De twintigjarige Zweed zou dicht bij een transfer naar Club Brugge staan. Dat meldt Het Nieuwsblad. Bij de Bruggelingen kan hij zijn handtekening zetten onder een contract van 4,5 seizoenen. De Zweedse spits komt momenteel uit voor het Russische CSKA Moskou, maar daar kan hij niet rekenen op veel speeltijd. Hij zou mogen vertrekken bij de Russische club.

Strandberg werd in de winter van 2015 aangetrokken door de Russische club. Hij brak door bij het Zweedse BK Häcken. Daarna werd Strandberg nog uitgeleend aan FK Oeral (Rusland) en AIK Solna (Zweden), waar hij tot eind december voor uitkwam.

De spits kwam al acht keer uit voor de Zweedse beloften. Daarin kon hij drie keer scoren. Voor BK Häcken scoorde hij 10 keer in 34 wedstrijden. Bij CSKA Moskou maakte hij vijf goals in 28 wedstrijden. Dit seizoen was hij bij AIK Solna goed voor negen doelpunten in vijftien wedstrijden.