'Club Brugge vecht met Italiaanse topclub om groot Zweeds talent'

'Club Brugge vecht met Italiaanse topclub om groot Zweeds talent'

06-12-2016 15:11
26

Club Brugge is nog van plan om zich binnenkort te versterken. Het zoekt niet alleen naar ervaren rotten, maar ook jonge talenten. In die zoektocht is het op het spoor gekomen van Sead Haksabanovic. Een zeventienjarige middenvelder uit Zweden.

De zeventienjarige Haksabanovic komt momenteel uit voor Halmstads BK. Bij de Zweedse club kreeg hij dit seizoen ondanks zijn jonge leeftijd al een kans. Hij maakte meteen indruk. Haksabanovic speelde tot dusver elke wedstrijd dit seizoen en kon daarin acht keer scoren. Hij was ook goed voor negen assists in 36 wedstrijden. Volgens Kvällpostens toont Club Brugge daarom ook serieuze interesse in de linkermiddenvelder.

Het eerste bod van Club Brugge zou echter geweigerd geweest zijn door de Zweedse club. Halmstad is niet van plan om hem zomaar te laten gaan. Club Brugge geniet echter de voorkeur van de jonge Zweed. Hij wil zich via Club Brugge verder kunnen evolueren om later een stap hogerop te zetten. Club Brugge is niet de enige ploeg die interesse toont. Ook Internazionale wil de Zweed graag overnemen.