Sint-Truiden en Charleroi houden elkaar in evenwicht in spannende wedstrijd

29-10-2016 22:25

Sint-Truiden en Charleroi sloten de zaterdagavond van de dertiende speeldag af met een aangename wedstrijd die alle kanten op kon. Uiteindelijk moesten beide ploegen tevreden zijn met een eerlijk 2-2 gelijkspel.

STVV begon het best aan de wedstrijd, maar het was Sotirios Ninis die Charleroi op voorsprong bracht na een kwartier. Drie minuten later hingen de bordjes wel al opnieuw in evenwicht dankzij Stef Peeters. Dat is het signaal voor de bezoekende fans van Charleroi om Bengaals vuur aan te steken. Felice Mazzu moet gaan bemiddelen voor de wedstrijd weer door kan.

Sint-Truiden blijft ook in de tweede helft moedig aanvallen, maar ook laks verdedigen. Daardoor kan David Pollet de 1-2 scoren. Opnieuw blijft de score maar enkele minuten op het bord staan want Jorge Pulido brengt STVV weer langszij. Beide ploegen krijgen nog kansen, maar lijken wel door hun beste kansen heen waardoor ze niet meer scoren.