Hein heeft me teleurgesteld, want we kenden samen een goed jaar bij KV Kortrijk

"Hein heeft me teleurgesteld, want we kenden samen een goed jaar bij KV Kortrijk"

27-10-2016 08:07

Benito Raman trok afgelopen zomer de deur bij AA Gent definitief achter zich dicht. Op Sclessin lijkt hij zijn carrière nieuw leven te kunnen inblazen. Donderdag gaat hij op bezoek bij zijn ex-club. Het zal de eerste keer zijn dat hij ex-trainer Hein Vanhaezebrouck terugziet.

"Nee, ik heb hem niet meer gehoord sinds mijn transfer", aldus Raman in Het Laatste Nieuws. "Hein heeft me teleurgesteld, want we kenden samen een goed jaar bij KV Kortrijk, waarna we de titel wonnen met AA Gent. Ik had ook van andere mensen een berichtje verwacht, maar nu weet ik hoe bepaalde personen echt in elkaar zitten. Ze moeten niet verwachten dat ik nog poeslief ga doen tegen hen", klinkt het. 

Eén persoon is hij niet vergeten. "De enige van de staf en het bestuur van AA Gent die me na mijn transfer gebeld heeft, is assistent Peter Balette (assistent-coach, red.). Ik kijk ernaar uit om hem terug te zien. Ook de echte fans, die me zijn blijven steunen, zal ik niet vergeten."

Bij Standard voelt hij zich in zijn sas onder Aleksander Jankovic. "Ik kan nu ook mezelf zijn. Hein zei wel dat zijn deur altijd openstond, maar ik denk niet dat er veel naar zijn bureau gaan om over hun leven te praten", aldus de snelle spits.