Roeselare geeft leidersplek niet op, West-Vlamingen winnen van Union

24-10-2016 22:35

Union en Roeselare hebben op maandagavond nog een wedstrijd afgewerkt. Speeldag twaalf in Eerste Klasse B werd afgesloten met winst van Roeselare. De West-Vlamingen gingen met de drie punten aan de haal na 1-2 winst.

De enige doelpunten van de wedstrijd werden al voor de rust gescoord. Na veertien minuten kwam thuisploeg Union voor het eerst op voorsprong. Mathias Fixelles deed de eerste kans van de wedstrijd meteen in doel belanden. Een wake-upcall voor Roeselare, dat meteen in de tegenaanval ging. Nog geen tien minuten later was de gelijkmaker er al. Davy Brouwers bedankte Lukas Van Eenoo met de voorzet en maakte er 1-1 van.

Vier minuten voor de rust kwam Roeselare nog op voorsprong. Mathieu Cornet maakte er 1-2 van. Na de pauze kregen beide kansen nog enkele kansen, maar de score veranderde niet. Roeselare blijft dankzij de zege in het spoor van leider Lierse. Union staat op de zesde plek.