Droom van Thorgan Hazard komt dichterbij: Hij heeft indrukwekkende start gemaakt

Droom van Thorgan Hazard komt dichterbij: "Hij heeft indrukwekkende start gemaakt"

30-09-2016 16:55

Vrijdagmiddag zag Thorgan Hazard zijn topvorm van bij Borussia Mönchengladbach beloond met een plekje in de selectie van de Rode Duivels. Bij afwezigheid van Kevin De Bruyne maakt de jongere broer van Eden zelfs kans op een basisplaats. Bondscoach Roberto Martinez is lovend over hem.

Dat Thorgan bij de selectie hoort, is alleen maar logisch voor de Spanjaard. "Thorgan heeft een indrukwekkende start van het seizoen gemaakt", klinkt hij lyrisch op de persconferentie. "Vooral op mentaal vlak is hij immens gegroeid de laatste maanden. Het is goed om spelers in topvorm bij het team te hebben."

"We willen spelers een natuurlijke progressie laten ondergaan", vervolgt Martinez. "We kunnen hem goed gebruiken in het nationale team." Thorgan en Eden zouden de komende weken zomaar eens hun droom kunnen realiseren: samen spelen bij de Rode Duivels. "Ik ben er zeker van dat die droom ooit uitkomt," klinkt Martinez overtuigd. "Maar het is geen prioriteit voor ons team natuurlijk. Wij willen competitief en goed gebalanceerd zijn.