OPSTELLING: Vreven kan in Wase derby opnieuw rekenen op Seck

OPSTELLING: Vreven kan in Wase derby opnieuw rekenen op Seck

24-09-2016 16:57

Om 18u start met Waasland-Beveren tegen Sporting Lokeren de de derby van het Waasland. Bovenop de gebruikelijke derbykoorts kunnen beide ploegen de punten ook nog eens goed gebruiken. Zowel Waasland-Beveren als Lokeren vertoeven immers in de kelder van het klassement.

Met slechts vijf punten uit zeven wedstrijden laat de thuisploeg enkel KVC Westerlo achter zich voorlopig. Moeilijke tijden dus voor trainer Stijn Vreven, die wel een opsteker kreeg. Revelatie Ibrahima Seck is immers opnieuw beschikbaar na een schorsing. Voorin rekent men bij Waasland-Beveren op het spitsenduo Zinho Gano-Siebe Schrijvers.

Bij Lokeren is de situatie niet veel rooskleuriger. De bezoekers tellen slechts één punt meer dan hun buren. Trainer Georges Leekens lag de voorbije week onder vuur bij de thuisfans en die kritiek valt niet in dovemansoren. De ex-bondscoach brengt liefst vier nieuwe namen in vergelijking met vorig weekend. Steve De Ridder, Mehdi Terki, Khadim Rassoul en Ayanda Patosi verschijnen in de basis, Kilian Overmeire blijft ziek aan de kant.