Kogel is door de kerk: ''We hopen Ferrera begin volgende week voor te stellen''

Kogel is door de kerk: ''We hopen Ferrera begin volgende week voor te stellen''

10-09-2016 23:00

KV Mechelen klom zaterdagavond dankzij een 2-0 zege op Sint-Truiden naar een mooie tweede plaats in de stand. Voorzitter Johan Timmermans had na de match nog meer goed nieuws te melden. Hij is zeker dat Yannick Ferrera de nieuwe coach wordt.

Timmermans verscheen na afloop voor de camera van VTM Stadion en bevestigde dat de deal met Ferrera snel zal worden afgerond. "Hij heeft nog niet getekend maar van beide kanten is de wil aanwezig om tot een overeenkomst te komen. Daar zal de volgende uren de laatste hand aan gelegd worden. Ik hoop dat we Yannick Ferrera begin volgende week kunnen voorstellen als nieuwe coach'', aldus een hoopvol gestemde Timmermans.

Yannick Ferrera werd dinsdag ontslagen bij Standard Luik, waarna Aleksandar Jankovic snel bij KVM werd weggeplukt door de Rouches. KV Mechelen begon snel de zoektocht naar een opvolger voor de plotseling vertrokken Jankovic en Ferrera bleek direct de topkandidaat te zijn bij de Maneblussers. Beide coaches lijken nu inderdaad zo goed als zeker van job te ruilen.