'Westerlo doet ultieme poging voor bankzitter van Anderlecht'

'Westerlo doet ultieme poging voor bankzitter van Anderlecht'

31-08-2016 08:25

Westerlo kan nog wat hulp gebruiken, de club staat laatste in de Jupiler Pro League. Het slikte ook al dertien doelpunten in vijf wedstrijden en zoekt dus nog een nieuwe verdediger.

Bij die zoektocht in het oog gevallen op Michael Heylen. Volgens Het Nieuwsblad wil Westerlo een ultieme poging doen om de centrale verdediger van Anderlecht te halen. Heylen is vooral een bankzitter bij Anderlecht, maar lijkt net nu geleidelijk aan meer speelminuten te krijgen. Het wordt dan ook bijzonder moeilijk voor Westerlo om Heylen los te weken.

Eigenlijk moet Westerlo nu hopen dat Anderlecht zijn transfers nog rond krijgt. Uiteraard heeft het nog steeds interesse in Nicolas Lombaerts, maar ook Matt Miazga zou nog een optie zijn voor Anderlecht. Als die spelers allebei nog komen is dat heel slecht nieuws voor de speelkansen van Heylen, maar zo ver komt het voorlopig dus nog niet. Dat coach Bob Peeters verdedigende versterking wil is wel logisch, want de defensie van Westerlo heeft momenteel veel weg van een zeef.