'PSG gaat voor spectaculaire transfercoup: bod van 75 miljoen op Duitser'

'PSG gaat voor spectaculaire transfercoup: bod van 75 miljoen op Duitser'

29-08-2016 15:02

Paris Saint-Germain wil deze week nog een grote transfercoup plegen. Volgens Franse en Duitse media gaat de club van technisch directeur Patrick Kluivert een bod van liefst 75 miljoen euro uitbrengen op VfL Wolfsburg-ster Julian Draxler. 

De 22-jarige Draxler speelt pas één seizoen voor Wolfsburg, maar de international heeft er deze zomer geen geheim van gemaakt dat hij nu al een stap hogerop wenst te maken. De aanvallende middenvelder claimde in juli zelfs dat zijn werkgever de belofte had gedaan dat hij na het EK naar een grotere club mocht verkassen. Wolfsburg zette echter direct een streep door een eventueel vertrek. 

Nu is het dus de vraag of Die Wölfe een astronomisch bod uit Parijs naast zich neer zullen leggen. Grootmacht PSG wil zich deze week graag nog versterken met één grote naam. Wolfsburg verkocht afgelopen weekend ook al spits Bas Dost voor ongeveer tien miljoen euro. 

Kicker meldt dat de Bundesliga-subtopper zelf ook nog aast op een grote transfer. Heung-min Son (Tottenham Hotspur) prijkt bovenaan de verlanglijst. De Zuid-Koreaan heeft een prijskaartje van dertig miljoen euro.