Vanderhaeghe tegen Vreven na wedstrijd: Ik kan helemaal niet lachen

Vanderhaeghe tegen Vreven na wedstrijd: "Ik kan helemaal niet lachen"

28-08-2016 15:45

KV Oostende pakte zaterdag na een zware wedstrijd de drie punten thuis tegen Waasland-Beveren. Dankzij twee snelle doelpunten werd het 2-1. Toch was Yves Vanderhaeghe allerminst tevreden op de persconferentie na de wedstrijd.

Stijn Vreven eindigde zijn uitleg op de persconferentie met de boodschap dat zijn collega Vanderhaeghe wel mocht lachen met de drie punten. "Ik kan toch niet lachen. Met de zege misschien, maar met de rest alleszins niet", wees de trainer van Oostende hem terecht.

"We werden bij de eerste goal goed geholpen door Waasland Beveren, maar spelen daarna goed. De tweede goal komt er na een mooie ingestudeerde combinatie", begint hij zijn analyse. "Dan komt Waasland Beveren met tien man te staan en denk je dat het gespeeld is."

Na 35 minuten kreeg KV Oostende echter ook een rode kaart. Zo kwam het evenwicht terug in de wedstrijd. "Ik waarschuwde hem nog om op te passen voor zijn tweede gele kaart en dacht eraan om hem in de rust te wisselen, maar hij heeft de rust zelfs niet gehaald", gaat Vanderhaeghe verder. "Dan zie je ook nog eens dat onze aanvallende spelers hun verdedigende taken niet doen en komen we uiteindelijk nog goed weg."