Middlesbrough uitgeschakeld in League Cup na owngoal De Sart

24-08-2016 23:39

Julien De Sart en Middlesbrough zijn uitgeschakeld in de League Cup. De Belg kreeg tegen Fulham nog eens zijn kans, maar was ongelukkig met een owngoal. Fulham won uiteindelijk na verlengingen.

David Nugent bracht Middlesbrough al na 8 minuten op voorsprong tegen tweedeklasser Fulham. Kort na de rust zette De Sart de bordjes echter terug in evenwicht met een ongelukkige owngoal. Verdediger Scott Malone leek eerst het doelpunt op zijn naam te krijgen, maar De Sart was nog aan de bal geweest.

1-1 bleek ook de stand na 90 minuten en dus werden er verlengingen gespeeld. Daarin toonde Fulham zich het meest fris. Lasse Christensen scoorde, op aangeven van diezelfde Malone, de beslissende 2-1.

Burnley, zonder Steven Defour in de kern, verging het nog minder goed. De ploeg uit de Premier League verloor met 1-0 van vierdeklasser Accrington Stanley en is uitgeschakeld. Matthew Pearson was de lokale held met een goal in de laatste minuut van de verlengingen.