Chaos bij Standard duurt voort: 'Ook Dompé vliegt naar de B-kern'

Chaos bij Standard duurt voort: 'Ook Dompé vliegt naar de B-kern'

18-08-2016 07:00

Bij Standard blijven er verschuivingen komen in de A-kern. Nu wordt ook de Fransman Jean-Luc Dompé plots in de B-kern gezet. Twee andere spelers kregen veel beter nieuws.

Volgens Het Belang Van Limburg zit Dompé in de B-kern wegens disciplinaire redenen. Hij zou zich onvoldoende inzetten op training. De technische staf heeft hem daarom gedegradeerd, maar bij Standard speelt er natuurlijk veel meer. Yannick Ferrera is verwikkeld in een machtsstrijd met het bestuur, het is dus de vraag wie van beide partijen deze beslissing heeft genomen.

Mohamed Yattara en Renaud Emond krijgen beter nieuws, want dat tweetal maakt nu de omgekeerde beweging. Zij waren teruggezet naar de B-kern, maar krijgen nu een nieuwe kans bij de grote jongens. Standard doet dat natuurlijk ook uit noodzaak. De Luikenaars hebben nog altijd geen vervanger gekocht voor Ivan Santini, waardoor het enkel nog de jonge Ryan Mmaee heeft als diepe spits. Die werd in de afgelopen weken al voor de leeuwen gegooid, maar kon nog niet overtuigen. 

Ondertussen denken ze in Luik trouwens ook aan Nicklas Bendtner. De Deense cultheld is transfervrij.