'Barça komt bedrogen uit merkwaardig transferspel met Atlético en Sevilla'

'Barça komt bedrogen uit merkwaardig transferspel met Atlético en Sevilla'

29-07-2016 13:10

In Spanje lijkt de ontknoping van een opmerkelijk transferspel in zicht. Luciano Vietto maakt de overstap van Atlético Madrid naar Sevilla, terwijl Kevin Gameiro de omgekeerde weg bewandeld. FC Barcelona blijft daardoor met lege handen achter.

Barça werd de laatste dagen hardnekkig gelinkt aan zowel Vietto als Gameiro, maar de twee spitsen lijken allerminst op weg naar Camp Nou. Sterker nog, Atlético en Sevilla wisselen onderling hun spitsen uit. Laatstgenoemde club geeft vrijdag het startsein voor de spelersruil.

De toonaangevende krant Marca heeft Vietto vrijdag op het trainingsveld van Sevilla gespot. De 22-jarige Argentijn, die niet aan de bak kwam onder Atlético-trainer Diego Simeone, zou al geslaagd zijn voor de medische keuring en heeft zich aangesloten bij het trainingskamp in het Duitse Mainz.

Door die overstap is ook een transfer van Gameiro naar Atlético niet ver weg meer. De Franse spits (29), die eerder uitkwam voor Paris Saint-Germain, kon ook naar Barcelona, maar opteert een overgang naar Madrid. Hoeveel geld met de twee transfers is gemoeid, is nog niet bekend.