Ex-speler Den Boer is realistisch: Een tiende plaats zou prima zijn

Ex-speler Den Boer is realistisch: "Een tiende plaats zou prima zijn"

25-07-2016 16:46

KV Mechelen mag vrijdag de nieuwe competitie op gang trappen. Malinwa moet het wel meteen opnemen tegen landskampioen Club Brugge. Gewezen sterkhouder Piet Den Boer schijnt zijn licht over het vernieuwde Mechelen.

Malinwa heeft met Sofiane Hanni en Ibrahima Cissé opnieuw twee sterkhouders verloren. Den Boer heeft dan ook geen grote verwachtingen voor het komende seizoen. "Een tiende plaats zou een goed resultaat zijn voor dit Mechelen", vertelde de Nederlander aan Het Nieuwsblad. "Met Hanni verloor de ploeg zijn aanvallende sterkhouder en verdedigend staat nog niet alles op punt."

"Behalve Yohan Croizet heeft de club belangrijke inkomende transfers gedaan. Logisch aangezien er zwaar geïnvesteerd werd in het vernieuwde stadion. Dan moet je realistisch zijn. Een tiende plaats en een zorgeloos seizoen zou prima zijn. Alles wat daarbij komt, is mooi meegenomen. Ik verwacht dit seizoen veel van Nicolas Verdier. Hij doet wel eens gekke dingen, maar als hij vertrouwen krijgt en in vorm is, zullen de doelpunten wel volgen."