Ook De Bruyne bijt op de tanden: Niet de bedoeling om ruzie te maken met trainer

Ook De Bruyne bijt op de tanden: "Niet de bedoeling om ruzie te maken met trainer"

02-07-2016 07:41

Direct na de wedstrijd stond een ontgoochelde Thibaut Courtois de pers te woord. Zonder veel woorden vuil te maken, kon je perfect zien dat de nationale doelman het niet begrepen had op de tactiek van bondscoach Marc Wilmots. Ook Kevin De Bruyne kropte de woede op. 

Het toernooi van de Manchester City-speler kan je niet echt geslaagd noemen. De ontgoocheling na de uitschakeling was erg groot. Maar De Bruyne probeerde de woede voor zich te houden. "Misschien is het voor een deel de fout van de trainer en misschien is het voor een deel onze fout. Het is moeilijk om conclusies te trekken na deze match. De ontgoocheling is zeer groot en het is niet het juiste moment om iets te zeggen", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

"Of we op voorhand hadden moeten rechtstaan en zeggen dat we het zo moeten doen? Dat is niet gemakkelijk. De coach beslist hoe we gaan spelen en wij moeten het plan zo goed mogelijk uitvoeren. Ik hoef niks te zeggen. Het is niet de bedoeling om ruzie te maken met trainer of spelers", zuchtte De Bruyne na afloop.