'Champions League-ploeg biedt zeven miljoen euro op Meunier'

'Champions League-ploeg biedt zeven miljoen euro op Meunier'

24-06-2016 12:31

Vertrekt Thomas Meunier deze zomer bij Club Brugge? De Luxemburger heeft een clausule in zijn contract waardoor hij voor zes miljoen euro kan vertrekken, maar er zijn meerdere clubs geïnteresseerd. Napoli gaat dan ook boven de clausule.

Volgens de lokale nieuwsbron Sportitalia heeft de ploeg van Dries Mertens namelijk zeven miljoen euro geboden op de rechtsachter van Club Brugge. Dat is opvallend, aangezien zijn clausule lager ligt. Mogelijk wil Napoli hierdoor eventuele concurrentie aftroeven.

Dezelfde bron noemt ook nog de kleinere clubs FC Torino en Sassuolo als mogelijke overnemers, samen met niet nader genoemde clubs uit Engeland en Duitsland. Sinds Meunier actief is op het EK komt alles in een stroomversnelling, het wordt heel moeilijk om hem nog te houden.

Meunier zelf liet in een eerder interview weten dat hij graag bij Club Brugge blijft, vooral dan om het Champions League-avontuur mee te maken. Toen was er echter nog geen concrete interesse voor hem van een ploeg die ook Champions League speelt. Het vermeende bod van Napoli zou wel eens veel kunnen veranderen in dit dossier.