De fauw na transfer: Bij Brugge voetbalde ik de laatste periodes minder

De fauw na transfer: "Bij Brugge voetbalde ik de laatste periodes minder"

27-05-2016 21:29

Zulte Waregem kon vrijdag uitpakken met het nieuws dat Davy De fauw Club Brugge verlaat en weer voor Essevee gaat spelen. De man, die voor twee seizoenen tekende aan de Gaverbeek, gaf op EsseveeTV meer tekst en uitleg waarom hij voor Zulte Waregem koos.

"Ik wil graag laten weten dat ik voor twee seizoenen tekende bij deze mooie club. Ik heb er enorm veel zin in. Een nieuwe stadion, fantastische supporters, … we gaan er weer een heel mooi Zulte Waregem creëren."

"Ik ben blij om na twee jaar terug te keren. Ik ben de club altijd blijven volgen. Ik ben heel blij dat ik hier terug aan de slag kan. Er zijn hier nog altijd heel veel mensen van mijn vorige periode. Maar ik merk ook veranderingen, zoals het nieuwe trainingscomplex en het nieuwe stadion. De club is in volle ontwikkeling en ik wil daar heel graag deel vanuit maken."

Bij Club Brugge kwam De fauw de laatste maanden nog weinig aan spelen toe. Dat hielp hem mee zijn keuze te maken. "Ik kom nu aan een leeftijd van 34-35 jaar. Ik wil heel graag weer toekomen aan voetballen. Bij Brugge voetbalde ik de laatste periodes minder. Ik miste het spelen wel. Ik wil weer op het veld staan. Ik ben blij dat ik bij Zulte Waregem weer iedere week de kans krijg om terug op het veld te staan."