Gewezen doelman verklapt: Er lag bij Club Brugge een contract voor me klaar

Gewezen doelman verklapt: "Er lag bij Club Brugge een contract voor me klaar"

24-05-2016 13:39

Vladan Kujovic besloot om aan het einde van vorig seizoen zijn schoenen aan de haak te hangen. Zijn laatste seizoen bij Club Brugge was er eentje om niet snel te vergeten. Het voetbal mist hij echter niet.

Kujovic speelde vier seizoenen voor Club Brugge. Zijn voorlaatste seizoen werd vooral gekenmerkt door zijn ziekte. De Serviër kampte met een kwaadaardige tumor. Hij raakte terug fit en besloot om nog een jaartje tweede doelman te blijven. Daarna stopte hij met voetballen. Club Brugge had andere plannen.

"Er lag bij Club Brugge nog een contract voor me klaar. Michel Preud'homme wilde me absoluut bij de groep houden. Ik voelde evenwel dat het vaatje leeg was", onthult Kujovic in Het Nieuwsblad. "Dat ik het voetballen momenteel niet mis, bewijst dat", zegt de Serviër.

Nieuwe passie
De gewezen doelman heeft een nieuwe passie gevonden: golfen. "Van alle sporten die ik beoefend heb, is golfen de allermoeilijkste. Dat dekselse witte balletje laat zich niet gemakkelijk controleren, ook in de Prijs Pure Golf/Skimp niet."

"Zelf wil ik naar een zo hoog mogelijk niveau doorgroeien. Ik laat daar zelfs het vissen voor. Dat is eveneens een passie, maar werd verdrongen door het golfen dat ik, als gedreven perfectionist, helemaal wil doorgronden. Maar bestaat perfectie in het golfen wel?"