Cercle Brugge is niet opgezet met 'blauwe renovaties' in Jan Breydelstadion

Cercle Brugge is niet opgezet met 'blauwe renovaties' in Jan Breydelstadion

20-05-2016 15:38

Club Brugge wil een deel van zijn geld investeren in de infrastructuur. De voorbije week raakte bekend dat Blauw-Zwart de loges zal vernieuwen. Daar profiteert ook Cercle Brugge van mee, maar die zijn niet helemaal opgezet met de plannen.

Club Brugge wil de laatste seizoenen in het Jan Breydelstadion in stijl afsluiten. De club is van plan om de loges op te frissen. Er komen onder meer blauwe zetels. Daar is men bij de groen-zwarte buren van Cercle Brugge niet mee opgezet. De Vereniging maakt namelijk ook gebruik van die loges, al zal het zelf niet investeren in de renovaties. Cercle Brugge wil zelf liefst een andere kleur.

"We hebben overleg gepleegd met Club Brugge en er is afgesproken dat er voor een neutrale kleur wordt geopteerd. Ik verwacht bijvoorbeeld zwart of grijs", zegt Cerclevoorzitter Frans Schotte tegenover Het Nieuwsblad. Het lijken de laatste jaren te worden dat Club Brugge en Cercle een stadion delen. Blauw-Zwart wil zelf graag een nieuw stadion bouwen, en zal dat niet delen met Cercle.