'Anderlecht-aanvaller bezig met transfer en praat met oude liefde'

'Anderlecht-aanvaller bezig met transfer en praat met oude liefde'

20-05-2016 08:13

Matías Suárez trekt na de zomer zo goed als zeker de deur achter zich dicht bij Anderlecht. De Argentijnse aanvaller is achter de schermen al druk bezig met een transfer en denkt serieus aan een terugkeer naar zijn geboorteland.

Het Laatste Nieuws meldt dat Suárez interesse heeft in een vertrek naar Spanje, maar dat een terugkeer naar Argentinië absoluut een optie is. Zijn oude club Belgrano zou de spits van paars-wit weer met open armen ontvangen. "Ik heb met Belgrano gepraat", bevestigt Suárez tegenover de Argentijnse media. "Ze vroegen me of het zin had gesprekken met Anderlecht aan te knoppen. Ik heb gezegd dat ik dat geweldig zou vinden.''

Suárez kwam in 2008 over van Belgrano en groeide bij Anderlecht uit tot een publiekslieveling. Hij speelde tot op heden in totaal 240 duels voor de Brusselaars en kwam daarin 68 keer tot scoren. Suárez kende echter ook veel zwaar blessureleed. Dit seizoen kwam hij 26 competitieduels in actie en daarin was hij goed voor zes goals en evenveel assists.