Lang haalt 'Jantje' boven om Club Brugge-zege bij Genk in de verf te zetten

Lang haalt 'Jantje' boven om Club Brugge-zege bij Genk in de verf te zetten

28 april - 16:11
5

Noa Lang staat op een zucht van de titel bij PSV, maar de Nederlander volgt ook nog altijd Club Brugge. Dat werd zondag nogmaals duidelijk. Lang liet zich op Instagram uit over de 0-3 zege van Blauw-Zwart bij KRC Genk.

Op Instagram deelde Lang een beeld van een televisie met daarop de match tussen KRC Genk en Club Brugge. Op het scorebord stond toen al de 0-3. 'In Nederland noemen we dat Jantje', schreef Lang bij het beeld.

Het is niet de eerste keer dat Lang de quote over 'Jantje' wist boven te halen. Toen hij net werd aangetrokken door Club Brugge en Blauw-Zwart met 3-0 voorstond tegen RSC Anderlecht zei hij hetzelfde. Hij maakte zo meteen naam bij de fans.

Vanwege een hamstringblessure speelde Lang de voorbije weken niet. Met PSV kan hij dra de titel vieren. De ploeg uit Eindhoven heeft een voorsprong van negen punten op de nummer twee Feyenoord met nog drie speeldagen te gaan.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.