Mechele na fase met Tolu bij Genk – Club Brugge: “Het was beangstigend”

Mechele na fase met Tolu bij Genk – Club Brugge: “Het was beangstigend”

28 april - 18:52
1

Brandon Mechele, de centrale verdediger van Club Brugge, wist met 0-3 te winnen op bezoek bij KRC Genk. In de 63e minuut werd Genk-spits Tolu Arokodare onwel, Mechele probeerde Arokodare overeind te houden en blikt terug op deze fase. Uiteindelijk moest Arokodare het veld verlaten, maar kon wel op de bank plaatsnemen.

Mechele vertelt over de situatie tussen hem en Arokodare tijdens Genk – Club Brugge. “Het was echt raar, ik ben blij dat het goed is met hem. In die fase dacht ik, die wil mij vastpakken en me wegduwen om snel de vrije trap te nemen. Hij bleef maar aan me hangen. Ik hield hem ook vast, hij begon te vallen en ik probeerde hem zacht neer te leggen”, vertelt Mechele aan Het Laatste Nieuws.

Mechele geeft aan dat hij blij is dat er verder niets ernstigs met Arokodare aan de hand is na de match tussen Genk en Club Brugge. “Gelukkig is het goed met hem, ik zat er wel even mee. Ik was echt even van mijn melk, ik wist niet wat ik met hem moest doen. Ik dacht ik zal hem hier neerleggen en zien wat er gebeurt. Het was echt even beangstigend”, besluit Mechele.