'Mechelen wint transferstrijd van Lokeren en gaat nu vol voor Standard-duo'

'Mechelen wint transferstrijd van Lokeren en gaat nu vol voor Standard-duo'

20-05-2016 07:28

KV Mechelen roert zich stevig op de transfermarkt. Volgens Het Nieuwsblad heeft OHL-smaakmaker Yohan Croizet zijn keuze gemaakt en wordt hij de opvolger van Sofiane Hanni, die in de serieuze belangstelling van Anderlecht staat. Malinwa zou nu ook door willen pakken.

Met het aantrekken van Croizet slaat Mechelen een mooie slag, want het ondervond namelijk stevige concurrentie van Lokeren. Laatstgenoemde club was bereid was om 850.000 euro te betalen voor Croizet en deed de Fransman ook persoonlijk een interessante aanbieding. Malinwa bereikte donderdag ook een akkoord met het degradeerde OHL, waarna de keuze bij de speler lag. Het Nieuwsblad meldt vrijdag dat de 24-jarige Croizet voor KVM gekozen en wordt hij zaterdag gepresenteerd.

Mechelen is echter nog niet klaar en zoekt verder naar versterkingen, zeker nu Ibrahima Cissé terug lijkt te keren naar Standard. Volgens Het Laatste Nieuws draait Mechelen de rollen om een klopt het binnenkort bij de Rouches aan voor een duo. De club zou François Marquet en Deni Milosevic op de radar hebben, die het voorbije seizoen respectievelijk aan Moeskroen-Péruwelz en Waasland-Beveren werden uitgeleend.