Vanhaezebrouck waarschuwt KAA Gent: “Dan voorspelt dat weinig goeds”

Vanhaezebrouck waarschuwt KAA Gent: “Dan voorspelt dat weinig goeds”

3 mei - 20:28
4

KAA Gent kan tegen KV Mechelen de winst in de Europe Play-Offs verzekeren. Coach Hein Vanhaezebrouck sprak met Het Nieuwsblad en waarschuwde zijn manschappen.

Vanhaezebrouck vond dat KAA Gent vorige wedstrijd tegen Westerlo te slap was. “Te veel andere jongens bleven onder hun niveau. Gelukkig is Davy Roef al een hele periode in topvorm, want ook in de vorige matchen hield hij ons op moeilijke momenten overeind", citeert Het Nieuwsblad. 

De oefenmeester van KAA Gent hoopt dat het niveau omhooggaat. “Ik kijk evenwel naar iedereen. Iedereen moet zijn niveau weer opkrikken. Dan is het ook makkelijker om iemand te vervangen. Iedereen moet bij zichzelf te rade gaan en zichzelf afvragen: ‘Is dit voldoende?’”

Vanhaezebrouck voorspelt weinig goeds als een Westerlo-scenario wordt herhaald. “Wij moesten ondergaan. Dat is ook een uitdaging: onze kwaliteit moet omhoog. Als je ziet hoeveel problemen we hebben gekend tegen Westerlo, zowel defensief als in balbezit. Ik zeg niet dat je Play-off 2 niet zal winnen, maar dan kun je morgen wel de match verliezen en dan sta je maar drie punten voor met nog drie matchen te gaan.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.