Titelkoorts bij Club Brugge, vier spelers afwezig op training van Blauw-Zwart

Titelkoorts bij Club Brugge, vier spelers afwezig op training van Blauw-Zwart

11-05-2016 13:32

Club Brugge bereidt zich momenteel voor op de mogelijke kampioenenwedstrijd tegen Anderlecht. Mogelijk treedt Blauw-Zwart niet in volle sterkte aan tegen Anderlecht. Er waren een pak afwezigen op de training.

De spelers van Club Brugge kregen de voorbije dagen rust na hun knappe overwinning tegen AA Gent (4-1). Woensdag was de eerste training van de week. Daar waren meteen heel wat afwezigen. Michel Preud'homme kon geen beroep doen op vier spelers, en dat waren niet van de minsten. Björn Engels en Jelle Vossen waren er niet bij door ziekte. Ruud Vormer (uit voorzorg) en Lior Refaelov (buikspieren) bleven binnen. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Engels, Vossen en Vormer lijken wel klaar te raken voor de topper tegen paars-wit. Er zijn vooral zorgen om Refaelov. De Israëliër kon de wedstrijd tegen Gent al niet spelen door een blessure. Ook de partij tegen Anderlecht komt in het gedrang. Het is nog niet zeker of hij aan de aftrap kan verschijnen tegen de aartsrivaal. Bij Club Brugge zullen ze er alvast alles aan doen om Refaelov fit te krijgen. Ook Anderlecht begint niet op volle sterkte aan de partij. De Brusselaars moeten het doen zonder Kara Mbodji (schorsing) en Steven Defour (blessure).