Spanjaarden zetten zich schrap: Benteke kost evenveel als ons volledig budget

Spanjaarden zetten zich schrap: "Benteke kost evenveel als ons volledig budget"

04-05-2016 23:34

Na al het Champions League-geweld is het donderdag de beurt aan de Europa League. En ook daar zijn enkele Belgen in de running voor een finaleplaats. Liverpool neemt het op tegen Villarreal. De Spanjaarden zijn op hun hoede. 

Villarreal-coach Marcelino verdedigt samen met zijn team een 1-0 voorsprong. Maar op Anfield Road kan het er soms flink aan toe gaan. Marcelino maakt zich echter geen illusies. Hij probeert de waardeverhoudingen te illustreren en neemt Christian Benteke als voorbeeld. "Liverpool is een grootse club. Zeker als je de spelers bekijkt. Benteke kost vijftig miljoen euro. Dat is hetzelfde als ons volledige budget", klinkt het in The Daily Mail

Toch gaat Marcelino niet naar Anfield Road om zich zomaar gewonnen te geven. "We hebben er vertrouwen in en gaan proberen er van te genieten. De bedoeling is dat wij het Liverpool toch moeilijk maken. De mogelijkheden zijn er om in de finale te komen. Deze groep heeft alles in huis om succesvol te zijn. We zullen wel moeilijke momenten meemaken tijdens de wedstrijd. Het is een kwestie om ons daarover heen te zetten."