Baaldag niet toegestaan: We zijn dus nog zeker niet in vakantiemodus

Baaldag niet toegestaan: "We zijn dus nog zeker niet in vakantiemodus"

30-04-2016 10:12

KV Mechelen is goed op weg om zijn groepsronde te winnen in Play-Off 2. Net als vorig jaar vliegen de Maneblussers er stevig in. Tegen Sint-Truiden kunnen zij hun derde zege vieren. 

Het gevaar in onderschatting kan wel in de ploeg sluipen. Dat wil KV Mechelen-coach Aleksandar Jankovic vermijden. "We zijn dus nog zeker niet in vakantiemodus. Zoals gezegd aan het einde van de reguliere competitie: we willen 'all the way' gaan. Tot op het einde. We verbergen onze ambitie niet. Alleen is het zo dat alles kort bij mekaar zit in deze groep. Niemand is zeker om elke week te winnen. Het gaat er intens aan toe."

Op de vorige speeldag verloor KV Mechelen wel van Sporting Charleroi. "Het vertrouwen moet terugkomen en we willen opnieuw ons voetbal spelen. Ik wil een reactie zien van mijn ploeg. We willen de drie punten. Hopelijk is dat dan genoeg om ons lot terug in eigen handen te hebben én om terug aan de leiding te gaan van de groep", klinkt het in Het Laatste Nieuws. KV Mechelen staat op één punt van leider Sporting Charleroi.