Club Brugge wil nog stevige transfersom vangen voor Castillo

Club Brugge wil nog stevige transfersom vangen voor Castillo

12-04-2016 10:00

Zien we de Chileen Nicolas Castillo ooit nog terug bij Club Brugge. De kans is klein, want de spits heeft zelf niet veel zin in een nieuw Belgisch avontuur. Ook Vincent Mannaert van Club Brugge geeft aan dat een definitieve transfer goed mogelijk is.

Mannaert heeft gepraat met de Chileense nieuwssite CDF, en daar maakt hij duidelijk welk plan er is voor Castillo. "We weten dat verschillende clubs interesse hebben, en we bekijken ieder aanbod dat we krijgen. Het hangt allemaal af van welke deals we kunnen maken", aldus Mannaert.

Castillo zal echter zeker niet moeten rekenen op een gratis transfer, hij heeft tenslotte al 11 doelpunten gemaakt in de Chileense competitie. Bovendien heeft Club zelf 3 miljoen euro betaald voor de spits. "Catolica heeft indertijd een mooie som gekregen van ons, maar er is geen minimumprijs. De markt zal beslissen", laat Mannaert nog weten. Het is dan ook koffiedik kijken hoe veel Castillo momenteel waard is. Sinds de winterstop speelt hij plots heel sterk, maar zijn prestaties in Europa waren voorlopig niet om over naar huis te schrijven.