Herboren Castillo wil niet meer terug naar Club Brugge

Herboren Castillo wil niet meer terug naar Club Brugge

06-04-2016 10:54

Wat wil Club Brugge nog doen met Nicolas Castillo? De Chileense aanvaller werd weggestuurd door zijn moeilijke karakter, maar is in Chili wel terug een echte prijsschutter. Castillo is duidelijk: hij wil bij Catolica blijven.

In een interview aan Goal maakt hij duidelijk dat hij veel zin heeft in nog een seizoen bij Catolica, zeker nu de ploeg aan de leiding staat. "Ik zou volgend seizoen graag internationaal spelen met Catolica. Maar het hangt allemaal af van Club Brugge, zij bezitten mijn rechten", aldus Castillo. Over de interesse van Cruz Azul, de ploeg van Victor Vazquez, sprak de spits niet.

Castillo heeft bij Club nog een contract tot 2018, maar een terugkeer lijkt door het verleden niet voor de hand liggend. Toch lijkt het twijfelachtig dat Club hem definitief naar Catolica laat gaan. Castillo heeft sinds de winter al 11 doelpunten gemaakt in Chili, zijn prijs is dus enorm gestegen. Catolica is een lokale Chileense club die het niet breed heeft, terwijl Club indertijd 3 miljoen euro heeft betaald voor Castillo.