Antwerp-fan Kim Huybrechts breekt na bekerfinale schouder na aanval jongeren

Antwerp-fan Kim Huybrechts breekt na bekerfinale schouder na aanval jongeren

10 mei - 07:50 Laatste update: 08:07
51

Kim Huybrechts zat donderdag in de tribunes om Royal Antwerp FC aan te moedigen tegen Union SG. The Great Old verloor, maar de avond werd nog slechter voor Huybrechts.

Het Nieuwsblad meldt dat de topdarter werd aangevallen door een groep jongeren. Huybrechts zou met een dubbele schouderbreuk kampen en dat is geen goed nieuws voor de topdarter, vrijdag zal hij geopereerd moeten worden.

Huybrechts werd aangevallen door een groep ‘Brusselse jongeren’, klinkt het. Eest kreeg zijn vriend, Kevin Belmans, een klap met een motorhelm en vervolgens werd Huybrechts getackeld en kreeg hij nog verschillende klappen.

Op Facebook lieten vrouw Dana Verhaegen en broer Ronny Huybrechts weten wat er gebeurd was. ‘In een notendop: Match einde, supporters Antwerp lopen over een pad door een park in een menigte naar de bussen toe. In het park is een zwerm van onze gekleurde allochtone vrienden verzameld om de supporters van RAFC te provoceren. De rij loopt vast door grimmige sfeer. Kim en Kevin willen door een opening in de omheining de rij passeren om sneller naar de bussen te gaan en worden langs achter aangevallen door Marokkanen. Verdict: terwijl Kim op de grond lag en stampen geïncasseerd heeft, heeft hij een dubbele sleutelbeen breuk opgelopen, rechtse arm helaas.’

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.