Schrijvers bereidt zich voor op Genk: Ik zal jennende sms'jes krijgen

Schrijvers bereidt zich voor op Genk: "Ik zal jennende sms'jes krijgen"

12-02-2016 15:56

Het zag ernaar uit dat hij de wedstrijd tegen zijn ex-club moest missen, maar Siebe Schrijvers mag zaterdag dan toch tegen Genk spelen. De spits van Waasland-Beveren hoopt te kunnen overtuigen tegen zijn moederclub.

Het zal een speciale wedstrijd worden voor Schrijvers, die zaterdagavond tegen zijn moederclub speelt in de Cristal Arena. "Al zal ik me niet vergissen van kleedkamer", lacht hij in Het Laatste Nieuws. "Ik ben honderd procent speler van Waasland-Beveren momenteel. Ik zal misschien wel wat jennende sms'jes krijgen op voorhand, maar dat hoort erbij."

De jongeling besloot om na maanden op te bank te zitten, Genk tijdelijk te verlaten. "Ik vroeg zelf om deze uitleenbeurt", bekent hij. "Genk heeft heel hard meegewerkt om dit mogelijk te maken, ook al benadrukten ze dat ze veel vertrouwen in mij behouden."

"Ze willen me laten groeien, exact waar een uitleenbeurt voor dient. Ik heb geen spijt van deze keuze, want speelde nu vier volledige wedstrijden op rij. Daarvoor kwam ik naar hier. Revanchegevoelens heb ik dan ook niet. Het is mijn bedoeling om ooit weer voor Genk te spelen", aldus Schrijvers.