OFFICIEEL: Harm van Veldhoven heeft nieuwe club gevonden

OFFICIEEL: Harm van Veldhoven heeft nieuwe club gevonden

12-02-2016 09:38

Harm van Veldhoven heeft een nieuwe club gevonden: de ex-trainer van Westerlo gaat aan de slag bij FC Eindhoven, een club uit de Nederlandse tweede afdeling. Hij komt wel niet als hoofdtrainer.

De Eindhovenaars kondigden via Twitter aan dat Van Veldhoven de nieuwe technisch directeur wordt, hij heeft een contract getekend voor onbepaalde duur. De beslissing van Van Veldhoven is vervelend voor Lommel United, want volgens Het Laatste Nieuws heeft de tweedeklasser nog gepolst naar de Nederlander. Die had zijn woord ondertussen al gegeven aan de Nederlandse tweedeklasser.

FC Eindhoven is in ieder geval heel blij met hun nieuwe aanwinst. "Na zijn laatste trainersklus bij het Belgische KVC Westerlo heeft Van Veldhoven bewust gekozen voor een carrièrewending en mede vanwege zijn ervaring, netwerk en persoonlijkheid past hij uitstekend in het functieprofiel van FC Eindhoven", klinkt het enthousiast op de website van FC Eindhoven. Harm van Veldhoven werd in november ontslagen bij Westerlo, hij is dus uiteindelijk maar een maand of drie werkloos geweest.