Dejaegere liep tegen pijnlijke nederlaag aan: We hebben een tik gekregen

Dejaegere liep tegen pijnlijke nederlaag aan: "We hebben een tik gekregen"

08-02-2016 16:09

Brecht Dejaegere keerde met AA Gent terug naar de club waar hij een deel van zijn jeugdopleiding genoot: Club Brugge. Het werd echter een pijnlijk weerzien voor de middenvelder. Voor de tweede keer in een week tijd was Gent een maatje te klein. "Het heeft geen zin om in een hoekje te kruipen", beseft Dejaegere.

"We moeten eerlijk durven zijn. We hebben door de uitschakeling in de beker wel een tik gekregen", is Dejaegere eerlijk. "Er waren te weinig jongens op hun normale niveau. Als dat wel het geval was geweest, dan ben ik ervan overtuigd dat we even goed als Club konden zijn. Het geluk heeft deze week twee keer de kant van Brugge gekozen", klinkt het bij een ontgoochelde Dejaegere.

"Die hoekschopfase waarbij Stefan Mitrovic volledig vrijgelaten werd, maar verblind werd door de zon, is een goed voorbeeld. Net zoals de twee pogingen van Nana Asare die binnen dezelfde fase telkens afgeblokt werden. Ja, ik ben bijzonder teleurgesteld", bekent de middenvelder. "Maar het heeft geen zin om in een hoekje te kruipen. Integendeel, we moeten nu zo snel mogelijk de rug rechten en tonen dat we AA Gent zijn."