Milicevic dolgelukkig met nieuwe beauty: Goal tegen Lyon ging wereld rond

Milicevic dolgelukkig met nieuwe beauty: "Goal tegen Lyon ging wereld rond"

29-11-2015 11:48

Middenvelder Danijel Milicevic was voor de tweede keer in een paar dagen tijd opnieuw uiterst belangrijk voor AA Gent. Na zijn cruciale gelijkmaker tegen Lyon in de Champions League, zorgde de man-in-vorm met een beauty voor de enige en winnende treffer op het veld van Racing Genk. 

Milicevic trof vanop zo'n dertig meter raak in de wedstrijd tegen Genk. Opnieuw een knap doelpunt van de Bosniër. "Niemand viel me aan, dus ik besloot het maar te proberen met een zwabberbal. Köteles raakte het leer nog, maar hij kon er net niet genoeg bij. Toen de bal vertrok wist ik dat het een goede poging was", geeft de middenvelder meer uitleg op de site van zijn club.

Opnieuw een knap doelpunt na zijn vrije trap tegen Lyon. "Dit was een mooie week. Mijn doelpunt tegen Lyon ging de wereld rond en nu bezorg ik mijn team de drie punten. Ook over de rest van de wedstrijd ben ik tevreden. Zowel aanvallend als verdedigend heb ik mijn werk gedaan. Deze match geeft me dan ook heel veel vertrouwen", besluit Milicevic.