Benitez haalt gram: Dit is mijn stijl, dit is de stijl van Real Madrid

Benitez haalt gram: "Dit is mijn stijl, dit is de stijl van Real Madrid"

26-11-2015 10:57

Rafael Benítez heeft na het gewonnen duel met Shakhtar Donetsk (3-4) zijn gelijk proberen te halen in de media. De Spaanse coach reageerde na afloop op de lading kritiek die zijn ploeg had gekregen na de blamage in El Clásico.

"Mijn teams vallen aan en maken doelpunten. Dit is mijn stijl. Dit is de stijl van Real Madrid", vertelde de 55-jarige coach aan de pers. Benítez toonde zich gelukkig met de prestatie van zijn team. "Het had vanavond heel anders kunnen lopen. Maar dit is een uitstekende comeback na El Clásico. We blijven eerste in onze groep, hebben vier keer gescoord en speelden een geweldige partij", citeert Voetbal International de Spaanse trainer.

In het laatste kwartier kwam Shakhtar nog terug van 0-4 naar 3-4. Benítez zat daar niet mee. "We hadden het idee dat de wedstrijd al gespeeld was en begonnen fouten te maken. Die fouten ga ik analyseren. Het is natuurlijk onacceptabel dat je een tegenstander op zo'n manier terug in de wedstrijd laat komen, maar bij mij overheerst na deze wedstrijd het positieve gevoel."