Coucke strooit nog extra zout in de wonde bij Gent en post deze uitdagende tweet
Coucke heeft een boodschap voor AA Gent

Coucke strooit nog extra zout in de wonde bij Gent en post deze uitdagende tweet

02-08-2015 07:15

Zaterdag was het weer Couckenbak bij KV Oostende. Het begint allemaal erg cliché te worden, maar deze uitdrukking is eigenlijk meer dan toepasselijk. De rijke voorzitter van KV Oostende, Marc Coucke, wil eigenlijk niks liever dat het stormt aan de Kust. Hij wil zelfs door de kleedkamer van de tegenstander razen en gebruikt daar voor alle middelen. 

De voorzitter van KV Oostende stuurde namelijk een erg cynische tweet de wereld in. “Aanbieding! Alle spelers van AA Gent worden uitgenodigd de dag voor de match tegen KV Oostende in ons snookerpaleis, gratis tot 1 uur”, klinkt het erg duidelijk. De mentale oorlogsvoering naar de clash van, jawel 24 oktober, is dus duidelijk al begonnen.

Coucke kijkt dus uit naar de confrontatie tegen landskampioen AA Gent. De Buffalo’s konden de afgelopen weken niet echt overtuigen, maar pakten tegen Westerlo en KRC Genk wel een vier op zes. Geen dramatische start, maar wel eentje met een zure nasmaak want het rommelde even in de kleedkamer. Benito Raman werd even op non-actief gezet na een avondje snookeren. Daar speelt Coucke wel erg geniepig op in.