Sensationeel: zorgt Genk voor dé transfer van deze transferperiode?
Koopt Genk Bailey zelf?

Sensationeel: zorgt Genk voor dé transfer van deze transferperiode?

29-07-2015 10:09

Zorgt Genk deze transferperiode voor dé transfer van de zomer? De Limburgers worden al geruime tijd in verband gebracht met het bijna achttienjarige wonderkind Leon Bailey. Tot nu toe werd aangenomen dat Genk de aanvaller zou huren, maar volgens Het Laatste Nieuws gaat Bailey definitief naar Limburg.

Bailey mag voorlopig nog nergens een contract tekenen aangezien hij pas op 9 augustus de leeftijd van achttien jaar bereikt. Aanvankelijk werd aangenomen dat de Jamaicaan bij Chelsea zou tekenen, om vervolgens aan Genk te worden uitgeleend. Naar verluidt gaan de Limburgers het toptalent nu zelf vastleggen.

Als Genk de aanvaller effectief zou kunnen binnenhalen, beschikt het opnieuw over een enorme goudklomp. Bailey staat te boek als een van de grootste toptalenten ter wereld. In het verleden speelde hij al even bij de jeugd van Genk, maar dat was omwille van zijn jonge leeftijd toen illegaal. Toch heeft Bailey naar verluidt zijn hart verloren in Genk. Een definitieve transfer behoort dus zeker tot de mogelijkheden.