'Chelsea wil twee Zuid-Amerikaanse talenten stallen bij promovendus STVV'
STVV krijgt twee talenten

'Chelsea wil twee Zuid-Amerikaanse talenten stallen bij promovendus STVV'

27-07-2015 08:23

De eerste wedstrijd van het seizoen wordt er eentje om niet snel te vergeten voor STVV. Bij de competitiestart kon de promovendus meteen met knappe 2-1-cijfers winnen van vicekampioen Club Brugge. De Truienaren lijken klaar voor de competitie, maar krijgen mogelijk toch nog versterking.

De Chileense linksachter Cristiàn Cuevas van Chelsea zou op het punt staan om een huurcontract van één seizoen bij STVV te tekenen. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De twintigjarige flankspelers werd eerder al uitgeleend aan Universidad de Chile. Daarvoor was hij in Nederland actief bij onder meer FC Eindhoven en Vitesse.

Naast Cuevas trekt er mogelijk nog een Zuid-Amerikaans talent van Chelsea naar Sint-Truiden. De negentienjarige Colombiaan Joao Rodgriguez wordt ook uitgeleend aan de Limburgers. De rechterflank werd vorig seizoen door de Londenaren uitgeleend aan Vitoria, Setubal, dat uitkomt in Portugal. De interesse van STVV is toch enigszins verrassend. Beide spelers werden namelijk al vernoemd bij Moeskroen-Péruwelz.