'Nieuwe twist in slepende transfersaga: Real geeft Ramos alsnog zijn zin'
Verdediger wil veel meer verdienen

'Nieuwe twist in slepende transfersaga: Real geeft Ramos alsnog zijn zin'

02-07-2015 23:45
16

Aan de transfersoap rond Sergio Ramos komt voorlopig geen einde. Britse media, waaronder Sky Sports, melden dat een officieel bod van Manchester United op de Real Madrid-verdediger deze week is afgeslagen. De Spanjaarden zijn nu aan zet. 

De Koninklijke heeft Ramos inmiddels een verbeterde contractaanbieding gedaan, zo weet radiostation Cadena SER. Mocht dat bericht kloppen, dan lijkt het er op dat de 128-voudig international mogelijk zijn doel heeft bereikt. Een te laag jaarsalaris zou namelijk de reden zijn achter de plotse vertrekwens van Ramos. Hij vindt dat hij bij Real te weinig betaald krijgt in verhouding tot sterren als Cristiano Ronaldo en Gareth Bale. 

De Spaanse grootmacht is nu bereid om de stopper een jaarloon van 7,5 miljoen euro aan te bieden. Dat is een ophoging van bijna twee miljoen euro ten opzichte van het huidige salaris van Ramos. De aanbieding voldoet nog niet helemaal aan de eisen van de oud-speler van Sevilla. Die heeft een honorarium van tien miljoen euro per jaar in gedachten.