Club Brugge ziet transfertarget bij Anderlecht tekenen: Ja, zij wilden mij ook
Obradovic koos voor Anderlecht

Club Brugge ziet transfertarget bij Anderlecht tekenen: "Ja, zij wilden mij ook"

30-06-2015 07:57

Anderlecht kon maandag eindelijk zijn eerste aanwinst van het seizoen voorstellen. De 26-jarige Obradovic was voor het eerst in een shirt van Anderlecht te zien. Hij wordt de nodige versterking op de linksachter, al was zijn komst naar Brussel niet helemaal gegarandeerd.

Zo zou Club Brugge namelijk ook in de dans gesprongen zijn voor Obradovic. "Ja, er waren nog andere clubs geïnteresseerd in mij", zegt hij aan Het Laatste Nieuws. "Buitenlandse en Belgische. Club Brugge was er daar één van. Maar ik had maar één keuze voor ogen: Anderlecht. Ik wilde vooraf alles weten over de club. Maar in mijn keuze speelde Besnik Hasi natuurlijk een belangrijke rol. Ik weet dat hij me geen cadeaus gaat geven, dat verwacht ik niet. Maar ik voel wel veel vertrouwen bij hem."

Ook het bestuur van Anderlecht is blij met de transfer en dankt ex-speler Milan Jovanovic. "Het was Jovanovic die ons tipte om de linksachter van Mechelen in het oog te houden", zei Van Holsbeeck bij de voorstelling. "In dit dossier heeft Milan bewezen een echte kenner te zijn. We zijn hem daar dankbaar voor."