Seizoen van de Zebra's blijft duren: Denk dat niemand zijn vakantie al boekte
Charleroi zal nog een keer vol aan de bak moeten

Seizoen van de Zebra's blijft duren: "Denk dat niemand zijn vakantie al boekte"

24-05-2015 22:32

Voor Sporting Charleroi is het seizoen nog altijd niet ten einde. De troepen van coach Felice Mazzu verloren zondag met 2-0 van Standard Luik en eindigden zo op de vijfde plek. Volgende week volgt nog een cruciaal duel met KV Mechelen.

Charleroi begon erg gedisciplineerd aan de wedstrijd en verdedigde goed in blok. De Zebra's hielden dat een halfuur lang vol, maar toen brak Imoh Ezekiel de ban. Charleroi vocht nog moedig, maar het moest uiteindelijk genoegen nemen met een nederlaag. "We hebben de hele wedstrijd lang gevochten, maar bij hun tweede kans was het raak. In de tweede helft hebben we alles geprobeerd, maar na die hoekschop was het gedaan", aldus Javier Martos.

De aanvoerder van Charleroi blikte ook al eens vooruit op het verdere verloop van het seizoen. "Het is nog niet gedaan, we moeten nu onze volgende twee matchen winnen. We zullen vechten tot het einde en alles geven voor Charleroi. Een week langer voetballen om de Europa League te halen is niks. Ik denk dat niemand zijn vakantie al heeft geboekt", besluit hij aan Sporting Telenet.