Blanc legt lot in handen Ibrahimovic: 'Hij heeft het in zich om ons te redden'
"Het probleem is dat wij zo vaak moeten scoren in één wedstrijd"

Blanc legt lot in handen Ibrahimovic: 'Hij heeft het in zich om ons te redden'

20-04-2015 23:56

Voor Laurent Blanc is het duidelijk wat zijn ploeg te doen staat in de kwartfinale van de Champions League. De Franse oefenmeester moet met Paris Saint-Germain een 3-1 nederlaag tegen FC Barcelona ongedaan maken.

Het goede nieuws voor de oefenmeester is de terugkeer van Thiago Motta, Zlatan Ibrahimovic en Marco Verratti. Ibrahimovic en Verratti keren terug van een schorsing. Zij waren in de heenwedstrijd niet aanwezig. "Ook zonder hen zou het resultaat hetzelfde zijn. Het zou mooi zijn om tegen een club als Barcelona in twee duels met een volledige selectie aan te treden, maar dat kan nu eenmaal niet", zegt Blanc tegenover de Franse media. 

Blanc ziet nog mogelijkheden voor zijn elftal tegen Barcelona. "We moeten heel hard ons best doen om dit nog te overleven. Het probleem is dat wij zo vaak moeten scoren in één wedstrijd. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat we genoeg kansen krijgen." De trainer is blij dat Ibrahimovic present is. "Als je veel moet scoren, is het handig om de beste spits uit je selectie op te kunnen stellen. Ibrahimovic heeft het in zich om ons te redden."